Utleie

Utlån Yvenhytta

Kontaktperson for utlån av Yvenhytta :

Morten Harder Hansen

Telefon :  99030064

Epost:  hardhans@outlook.com

Betingelser for utleie av hytta

Utleie av Yvenhytta

Yvenhytta leies ut til rolige arrangementer.

I henhold til branninstruks kan det være inntil 50 deltagere.

Dersom man ønsker å leie hytta kontakter man Morten Harder Hansen, mob. 99030064

Yven IF ønsker ikke å leie ut hytta til arrangementer der brorparten av deltagerne er mellom 18 og 24 år.

For å få leie hytta må man godkjenne (skrive under på) følgende:

Utleieavtale for Yvenhytta

Utleier og leietager er enige om følgende betingelser og priser ved utleie/leie av Yvenhytta.

• For leie av festlokale/møterom og kjøkken med utstyr på fredag, lørdag og søndag betales kr 1500,- for medlemmer og 2500,- for ikke-medlemmer.
  • For leie av festlokale/møterom og kjøkken med utstyr på kveldstid på øvrige ukedager fra klokken 17:00 – 24:00 betales kroner 500,- for medlemmer og kr 750,- for ikke-medlemmer.
  • Avtalt utleie er i signert stand bindende for begge parter.
  • Ved avbestilling mindre enn 14 dager før avtalt leiedato må leien betales.
  • Leie betales på forskudd til konto: 1020 29 54168, merkes med dato for leie og kvittering skal fremvises før nøkler utleveres.
  • Det er lov til å bruke flagg etter gjeldende regler for flagging.
  • Leier er selv ansvarlig for å skaffe seg midlertidig skjenkebevilling dersom det skal serveres alkohol i forbindelse med leie.
  • Leietager må gjøre seg kjent med plassering og bruk av brannutstyr og hvor rømningsveiene er. (Vedlagt)
  • Hytta leies ut uten multimedia anlegg.
  • Det er ikke tillatt å leie hytta til arrangementer hvor det kreves inngangspenger.
  • Leietager er ansvarlig for bygg, inventar og utstyr i og utenfor hytta i leietiden. Eventuelle skader som oppstår må erstattes i sin helhet av leier.
  • Hytta skal forlates i henhold til sjekkliste.
  • Hytta skal senest være ryddet og vasket i henhold til sjekkliste innen kl 12:00 dagen etter.
  • Det er ikke tillatt å røyke inne i Yvenhytta.
  • Utleieavtalen underskrives i 2 eksemplarer, en til leier og en til Yven IF.

Sjekkliste

• Etter leie skal alle gulv feies og vaskes.
  • I salen skal møbler settes tilbake på rett plass (se tegning på kjøkken), bord tørkes og stoler settes opp/ned på bord.
  • På kjøkken skal minst en oppvaskmaskin være tømt. Kaffekanner og annet utstyr vaskes og settes på plass. Søl på komfyr, skapdører og benker vaskes bort.
  • Søppelkasser på toalett tømmes i stativ i gangen nede.
    Rundt hytta skal flasker, sigarettstumper og annet søppel ryddes bort.
    Søppel kan kastes i søppeldunk nede ved ballbua. Vi har en dunk for ”restavfall” og en dunk for ”papir”. Det må ikke kastes restavfall i papirdunk. Dersom søppeldunk er full må søppel tas med av leietager.
  • Tomflasker må alltid tas med av leietager.
  • Meld fra til utleier om noe blir skadet eller ødelagt.

Man må også skrive under på at man har lest branninstruksen for hytta.